Joseph Oosting vertelt: "Dan word je wel een beetje onrustig"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

Net als iedere speler van de selectie van FC Twente heeft ook trainer Joseph Oosting genoten van een welverdiende vakantie. Toch lukte het de leermeester niet helemaal om het voetbal los te laten, zo vertelt hij in gesprek met RTV Oost. 

"Na drie weken gaat het natuurlijk wel weer kriebelen", vertelt de 52-jarige oefenmeester. "Dan heb je wel weer zin om iets te doen met voetbal en word je wat onrustig. Je denkt: kan ik nog wat dingen voorbereiden? Dat doe je dat ook wel, met name in het grote geheel: hoe ga je de voorbereiding in, welke accenten leggen we? Ik ben voetballiefhebber en na drie weken vind ik het wel weer lekker om te starten."

Kan Oosting het voetbal helemaal loslaten op vakantie? "Ik probeer het wel en dat gaat me ook wel aardig af. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel toe was aan vakantie. Ik probeer dan toch leuke dingen te doen, maar in het begin is dat een beetje onwennig voor mij. Dan ben ik nog wat onrustig en heb ik het gevoel dat ik nog iets moet doen, terwijl ik niets hoef te doen. Maar na een paar dagen ga ik dan wel genieten van de vakantie en dan zie je dat je na drie weken weer zin krijgt in voetbal", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties