Joshua Brenet in Elftal van de Week: "Je kunt op hem rekenen"

Joshua Brenet juicht met zijn ploeggenoten na zijn winnende goal
Joshua Brenet juicht met zijn ploeggenoten na zijn winnende goal Foto: © Pro Shots

Joshua Brenet was zaterdag weer eens belangrijk voor FC Twente. De vleugelverdediger maakte vlak voor tijd de winnende goal tegen Vitesse en dat levert hem ook een plek in het Elftal van de Week van De Telegraaf op.

"Joshua Brenet van FC Twente heeft een bepaald niveau en daarop speelt hij eigenlijk altijd. Je kunt op hem rekenen en dat is lekker voor een trainer", merkt rapporteur Arie Haan op. "Nu maakte hij ook nog de winnende goal tegen Vitesse en hij kan ook gemeen zijn. Soms niet onbelangrijk", aldus de voormalig international.

Ook bij Vitesse zag Haan een uitblinker: Anis Hadj Moussa. "Hij is zo'n leuke speler. Dat is er eentje waarvoor ik naar het stadion ga, dat ik er effe voor ga zitten. Zijn acties voorafgaand aan die 1-1 bijvoorbeeld waren geweldig", is de oud-voetballer lovend. "Stel je voor dat hij in een goed elftal speelt. Tegen Vitesse kun je er als tegenstander rustig twee op hem af laten gaan nu, want er loopt om hem heen niet zoveel kwaliteit rond. In de top speel je één-tegen-één."

Lees meer:
0 reacties