Kalma over 'bijzondere band': "Hele goede vriendinnen geworden"

Fenna Kalma
Fenna Kalma Foto: © Orange Pictures

Maud Roetgering vertrekt bij FC Twente. De ervaren verdedigster (30) sluit een nieuw avontuur niet uit, maar die sportieve toekomst ligt niet in Enschede. Ploeggenote Fenna Kalma kan het goed vinden met Roetgering.

"Het is eigenlijk wel een heel bijzondere band", zegt Kalma in Helden, de podcast. "Op het moment dat wij besloten het kanaal in te gaan, is het eigenlijk heel rap gegaan. Daarna zijn we hele goede vriendinnen geworden en kwamen we er eigenlijk achter dat het allemaal heel goed matchte."

"Nu is Maud een hele goede vriendin van mij en ben ik heel blij dat ze in mijn leven is, want zij heeft mij ook een heleboel geleerd", vervolgt de spits. "Zij is heel belangrijk voor mij geweest. Ik kan alles bij haar kwijt. Heel fijn dat ik haar heb. Zij is altijd super enthousiast en meelevend. Ze juicht me altijd toe, dat is heel mooi."

Roetgering was ook heel belangrijk voor Kalma op het moment dat haar vader overleed. "Maud is iemand die heel goed kan luisteren en heel veel dingen begrijpt. Dat is heel belangrijk en fijn als je met iemand kan praten die ook begrijpt waarover je praat. Ik kan eigenlijk alles bij haar kwijt en dat is heel fijn", aldus Kalma.

Lees meer:
0 reacties