Kaptein houdt hoop na nieuwe misstap: "Er is nog niks aan de hand"

Wieke Kaptein
Wieke Kaptein Foto: © BSR Agency

Wieke Kaptein maakt zich nog geen zorgen om het mislopen van het landskampioenschap. Donderdagavond verslikte FC Twente Vrouwen zich voor de tweede keer.

Fortuna Sittard Vrouwen was met 2-0 te sterk, terwijl de bezoekers de wedstrijd dominant begonnen. "We creëren te weinig kansen, en de kansen die we creëren maken we niet af. We moeten scoren, maar dat lukte niet", zucht Kaptein na afloop bij RTV Oost.

FC Twente Vrouwen kon het tegen FC Utrecht Vrouwen al afmaken en slaagde daar net als in Sittard niet in. "We kunnen gewoon goed voetballen met elkaar, dat moeten we laten zien. Er is nog niks aan de hand, daar hoeven we niet om te stressen", aldus Kaptein. "Dat was eigenlijk ook niet het geval."

Volgende week wacht tegen Telstar Vrouwen de laatste kans. "We moeten alles geven in ons eigen stadion. Ik maak me geen zorgen, maar we moeten wel scoren en winnen", verzekert de achttienjarige middenvelder. "We moeten er staan met z'n allen. Er hangt een goede sfeer in de groep, maar we moeten het wel afmaken."
Lees meer:
0 reacties