Karim El Ahmadi zag FC Twente-speler missen: "Hij had dat door"

Karim El Ahmadi
Karim El Ahmadi Foto: © Orange Pictures

Karim El Ahmadi zag ook dat PSV alle zeilen moest bijzetten tegen FC Twente. De Tukkers kregen in de slotfase dé kans op de overwinning, maar zagen een paar minuten later Ricardo Pepi de zege voor de Eindhovenaren veiligstellen.

"Ik ben nog even aan het bijkomen", is de eerste reactie van El Ahmadi in het item Bellen met Karim El Ahmadi van ESPN. "Het leek een saaie wedstrijd te worden, gezien de eerste helft. Maar in de tweede helft gebeurde er genoeg. Ik heb echt genoten van beide ploegen. Vanaf de eerste wedstrijd van het seizoen rolt PSV iedereen op."

"Nu zitten ze er al een paar wedstrijden niet echt lekker in, maar ik vind het echt mooi om te zien dat ze altijd vol voor de winst blijven gaan", gaat hij verder. "Ze kunnen tegen Twente ook bij 0-0 denken 'het is prima zo' en gas terugnemen. Maar Luuk de Jong blijft druk zetten en pakt zelfs Bakayoko nog even aan omdat hij niet snel genoeg naar de kant gaat bij zijn wissel, prachtig om te zien."

Ook gaat de oud-middenvelder in op de levensgrote kans die werd gemist door Mitchell van Bergen. "Hij nam de bal steeds net iets te ver mee, waardoor hij eigenlijk niet uitkwam met zijn passen. Hij had hem gewoon verder mee naar binnen moeten nemen en de keeper moeten omspelen. Nu wilde hij hem langs de keeper tikken, maar die had dat door", aldus El Ahmadi.

Lees meer:
0 reacties