Kenneth Perez: "Hij heeft zo toch geen plezier bij FC Twente?"

Kenneth Perez analyseert
Kenneth Perez analyseert Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez twijfelt over FC Twente-aanvaller Myron Boadu blij is met zijn stap naar de Tukkers. De spits maakte tot dusver in vier wedstrijden minuten, maar stond nog niet aan de aftrap bij FC Twente.

"Ik zou het wel proberen om Boadu over te nemen, maar ik denk dat hij vrij duur is. Het kan ook dat hij zelf wat wil inleveren, want je ziet ook dat hij nu niet klaar is om te starten", begint Perez in Dit was het weekend. El Ahmadi denkt dat de vorm van Ricky van Wolfswinkel hierin ook een rol speelt. "Maar die was vorige week dramatisch", countert de Deen.

"Dat misschien wel, maar hij heeft al best wat goals gemaakt", reageert El Ahmadi. "Na één wedstrijd kun je niet zeggen van: 'ga jij maar zitten', terwijl hij verder gewoon veel goals heeft gemaakt. Je zou alleen in de grote wedstrijden, als je ruimtes krijgt, nog voor Boadu kunnen kiezen."

"Wat voor zin heeft het dan voor Boadu om terug naar Nederland te komen. Voor hemzelf, bedoel ik dan. Hij heeft er toch geen plezier in als hij ook bij FC Twente wissel is?", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties