Kjølø in de basis tegen FC Utrecht? "Dat is een belangrijke taak"

FC Twente neemt het komende zondag in eigen huis op tegen FC Utrecht. De club uit de Domstad won de afgelopen twee duels en is bezig aan een goede reeks in de Eredivisie.

Eddie Pasveer verwacht een moeilijke wedstrijd. "FC Utrecht zit op dit moment weer een beetje in de flow. Ze hebben een behoorlijke tik uitgedeeld aan Fortuna. Wat dat betreft wordt het lastig, denk ik. Het zal een moeilijke wedstrijd worden", voorspelt hij bij 1Twente VoetbalTijd.

Taylor Booth is een speler die FC Twente in de gaten moet houden. "Hij is een tijdje geblesseerd geweest, had wat moeite. Vorige week heeft hij drie keer tegen Volendam gescoord, tegen Fortuna twee keer. Heel veel ruimte om achter de laatste linie te komen", is de analyse van Vincent Bilanovic. "De 1-0 van Utrecht is daar een heel mooi voorbeeld van. Ik ben heel benieuwd hoe Twente dat gaat oppakken."

"Ik denk dat Kjølø weer gaat spelen, want dat is meer een mannetjesputter, die kan hem beter uitschakelen. Ik denk dat hij meer gevoel heeft om de ruimte te dekken dan dat Eiting dat heeft", aldus Bilanovic. "Ik zou zorgen dat je een lopende middenvelder erbij hebt, die zorgt dat je de gaten dichtloopt. Dat is een belangrijke taak."

"Daarbij komt ook dat Steijn moet zorgen dat hij meer op het middenveld komt te spelen, anders wordt het gat te groot. Dan krijg je een zwevend middenveld. Dat kan het gevaar worden. Utrecht is echt in goede doen. Jans kent veel van de spelers, ik ben benieuwd of dat nog mee gaat werken", sluit Bilanovic af.

Lees meer:
0 reacties