Kjølø trefzeker: "Ik heb deze week op afwerken getraind met hem"

Mathias Kjolo scoort
Mathias Kjolo scoort Foto: © Pro Shots

Mathias Kjølø scoorde op woensdagavond namens FC Twente zijn eerste doelpunt voor de club. Een belangrijke treffer, waarmee hij de ban brak tegen Almere City.

"Dit voelt geweldig, we gaan Europa in. Dat is fantastisch. Het is een goede dag om FC Twente-speler en supporter te zijn. En het is ook zeker mooi om je eerste doelpunt te maken. Het is een mooie club en het is een geweldig moment", zegt de middenvelder bij RTV Oost.

Hoe ervaarde hij zijn goal? "Ik krijg die bal van Sadílek, een beetje buiten de zestien. En ik zag ruimte om te schieten. Ik heb deze week op afwerken getraind met Sander Duits en ik zag mijn kans. Er zat bewust een stuit in. Ik oefen nog steeds op een techniek waarin ik probeer het lastiger voor de keeper te maken."

"Het was een mooi moment voor mij en ik was ook blij om te zien dat iedereen zo blij voor me was met mijn eerste doelpunt", vervolgt de Noor. "Ik kan echt niet klagen. Het is echt mooi een FC Twente-speler te zijn en daar geniet ik echt van", besluit de Noor.

Lees meer:
0 reacties