KNVB maakt scheidsrechter voor FC Twente - FC Groningen bekend

Wout Brama haalt verhaal bij Martin van den Kerkhof
Wout Brama haalt verhaal bij Martin van den Kerkhof Foto: © NESimages

De KNVB heeft Martin van den Kerkhof aangesteld om de wedstrijd tussen FC Twente en FC Groningen in goede banen te leiden. Het duel wordt woensdagavond om 20.00 uur gespeeld.

Van den Kerkhof wordt in De Grolsch Veste bijgestaan door assistent-scheidsrechters Erwin Zeinstra en Kevin Bodde. Robin Gansner is aangewezen als vierde official. Jannick van der Laan zal als VAR fungeren. Hij krijgt in Zeist assistentie van Joost van Zuilen.

Van den Kerkhof floot FC Twente dit seizoen tweemaal eerder, namelijk in het uitduel met FC Groningen (1-1) en de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-2). De aanstellingen zijn overigens voor de afgelopen speelronde al gedaan door de KNVB. Jochem Kamphuis, die afgelopen weekend FC Twente - Fortuna Sittard floot, krijgt de leiding over het duel tussen FC Utrecht en AZ, dat met FC Twente strijdt om de vierde plaats.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties