KNVB wil mogelijk beslissingsduel FC Twente over twee wedstrijden

Mogelijk ontstaat er zondag een bizar scenario waarin FC Twente en AZ helemaal gelijk staan op de derde plek. Volgens de regelementen komt er dan een beslissingswedstrijd tussen de twee clubs, al denkt de KNVB zelfs aan een dubbele ontmoeting. 

De kans is klein, maar Sem Steijn wil er niet aan denken. "Dat zou wel heel zonde voor ons zijn, want dan hebben we het weggegooid. Dat moet niet mogen. We moeten gewoon winnen", vertelt hij in Fresia & Milan Parkeren de Bus. "We hadden het er net met Arnold Bruggink over en de KNVB heeft het toch wel over uit en thuis", onthult presentatrice Fresia Cousiño Arias. Het zou veel vakantieplannen in het water gooien. "Er zijn al wat dingen geboekt. Dat kan toch niet? We moeten gewoon winnen. Heel simpel."

Opvallend is dat de Grolsch Veste sinds deze week volledig op de schot genomen wordt omdat FC Twente afgelopen weekend normaal gesproken de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld heeft. Een beslissingswedstrijd in Enschede lijkt er dus sowieso niet in te zitten. 

Lees meer:
0 reacties