Komst Weghorst stap dichterbij door clausule: "Staat bedrag in"

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © Pro Shots

Wout Weghorst is al veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar FC Twente. Zijn zaakwaarnemer Simon Cziommer heeft tegenover Voetbal International een boekje opengedaan over de plannen van de spits én een clausule in het huidige contract van Weghorst.

Cziommer is duidelijk in wat de aanvaller van Oranje wil. "Wout en ik hebben samen een plan gemaakt: hoe kan een carrière er het mooiste uitzien? Ontzettend veel doelen die hij zeven, acht jaar geleden heeft gesteld, zijn bereikt. Een overgebleven doel is om nog eens in het rood van FC Twente te spelen. Hij vindt het een fantastische club, net als ik trouwens. Ik heb ervoor mogen spelen, Twente is mijn thuis. Zo voelt het ook voor Wout, die er vroeger als supporter op de tribune stond."

De zaakwaarnemer van Weghorst laat weten dat er een clausule in het contract is. "'Er stond een bedrag in, en dat staat er nog steeds. Het zal fluctueren richting augustus. We gaan kijken hoe we het best op de huidige situatie kunnen inspelen. Zolang ik met Twente niet inhoudelijk kan spreken, kan ik dat ook niet met andere clubs. Binnenkort zal er meer duidelijk worden, waarbij voor Wout het hele plaatje telt. Er moet een plan zijn, dat hij wil volgen."

Lees meer:
0 reacties