"Kooij fluit daardoor niet tegen FC Twente, daar geloof ik niet in"

Joey Kooij tijdens het duel tussen PSV en FC Twente
Joey Kooij tijdens het duel tussen PSV en FC Twente Foto: © BSR Agency

Leon ten Voorde zag Joey Kooij dit weekend een afgrijselijke pot voetbal fluiten bij het duel tussen FC Twente en PSV. De journalist weet dat Kooij 'belangen' heeft bij andere clubs.

"Ik wil hem niet meteen naar Antarctica verbannen, maar wat ik wel vind van Joey Kooij, en ik ga nu de wappie uithangen: hij heeft teveel belangen in de voetballerij. Hij is de zwager van Stengs en de schoonzoon van Frank de Boer", weet Ten Voorde bij De Ballen Verstand van TC Tubantia

Hij heeft meer belangen. "Hij is ook nog werkzaam bij het bedrijf dat achterop staat bij het shirt van AZ. Nogmaals: daardoor fluit Joey Kooij niet tegen FC Twente. Daar geloof ik niet in. Maar als je dit bij elkaar optelt, dan moet je dit niet willen. Bas Nijhuis mag FC Twente ook niet fluiten omdat hij uit de regio van Enschede komt."

"De scheidsrechters lekken constant naar De Telegraaf." Ten Voorde geeft een voorbeeld van controverse: "Toen hij een keer AZ floot stond er ook gelijk in de krant dat werknemers van het bedrijf het heel opvallend vonden dat hij als werknemer van het bedrijf een wedstrijd van AZ kreeg. Dat soort dingen moet je echt niet willen."

Lees meer:
0 reacties