Kraay jr. grapt naar Streuer: "Ik hoor dat Ajax je kan bellen"

Arnold Bruggink zit in de dug-out met Jan Streuer
Arnold Bruggink zit in de dug-out met Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Sjoerd Mossou en Hans Kraay jr. denken dat Ajax gebaat is bij een rustige, ervaren directeur. Het duo ziet bijvoorbeeld in Jan Streuer een geschikte kandidaat.

Ajax zit door de schorsing van Kroes voorlopig zonder algemeen- én technisch directeur. "Wat voor Ajax heel jammer is, is dat dit misschien weer lang gaat duren", begint Streuer in Goedemorgen Eredivisie. "En je moet nu beslissingen nemen, met je selectie, met je trainer. Het nieuwe seizoen komt alweer en als je niet weet wie wat gaat doen, dan wordt het moeilijk."

Kraay vraagt of Streuer niet beschikbaar is om de puinhoop op te lossen. "Het zou een boel oplossen denk ik. Het zou helpen als een ervaren iemand, die met niets of niemand te maken heeft, gewoon normale beslissingen kan nemen", haakt Mossou in. "Het zou in ieder geval niet slechter worden, dat kan bijna niet."

De technisch adviseur van FC Twente wil zich er niet teveel mee bemoeien. "Ik zit nu bij FC Twente en hoe het verder gaat weet je nooit in het voetbal. We gaan het zien", reageert hij. Kraay jr. neemt daar geen genoegen mee. "Ik hoor net dat ze gewoon kunnen bellen", grapt hij.

Lees meer:
0 reacties