Krabbendam tipt FC Twente: "Daar hebben ze ook versterking nodig"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

FC Twente gaat waarschijnlijk derde worden in de Eredivisie en dus is er een belangrijke transferzomer op komst. Hoe het elftal van de Tukkers er het aankomende seizoen uit gaat zien is nog geheel onduidelijk.

"Ze gaan Smal kwijtraken. Die is toch belangrijker dan iedereen denkt", opent Martijn Krabbendam bij Voetbal International. "Als Salah-Eddine erin staat of Smal, dan zie ik wel een wereld van verschil. Aan de andere kant is Brenet weggevallen, daar hebben ze ook versterking nodig."

Geert-Jan Jakobs heeft ook bepaalde ideeën over de situatie bij de Tukkers. "Van Wolfswinkel en Pröpper zijn ervaren jongens die niet zo heel snel meer een transfer zullen maken. Hilgers zal misschien een transfer maken. Unnerstall is natuurlijk een gouden kracht voor FC Twente. Rots zal wel blijven."

Krabbendam is geen fan van de linksbuiten van FC Twente. "Ik vind Vlap een beetje slaap, een beetje matig." Gesteld wordt dat hij het niveau van FC Twente heeft. "Je streeft toch een ander, een hoger niveau na? Je wilt toch nog beter worden?"

Van een andere middenvelder is hij wel fan. "Steijn wordt steeds beter", zegt Krabbendam. Jakobs is het daar niet mee eens. "Hij is de laatste maanden wat minder. Hij was eigenlijk het beste toen zijn vader onder druk stond. Toen begon hij heel goed te spelen." Krabbendam vindt wel dat Steijn iets unieks heeft. "Er zijn weinig van dat soort type spelers."

Lees meer:
0 reacties