Kritiek op invalbeurt Salah-Eddine: "Zelfs Wijndal misten ze"

Anass Salah-Eddine tegen Feyenoord
Anass Salah-Eddine tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart heeft te doen met Maurice Steijn, zo vertelt hij bij NOS Studio Voetbal. De analist is van mening dat de selectie van Ajax te weinig kwaliteit bezit.

Steijn verdient naar zijn mening dan ook meer tijd. "Ik heb gewoon met hem te doen. Daar zal niet iedereen het mee eens zijn, maar als je van Sparta naar Ajax gaat verwacht je met goede spelers te kunnen gaan werken. Hij krijgt echter spelers die misschien nog wel beneden het niveau van Sparta zijn. Ga er maar aanstaan."

Volgens Van der Vaart zijn er te weinig zekerheidjes in het elftal. "Hij zal thuis wel voortdurend nadenken over wie hij moet opstellen. Je wilt vastigheid, maar als die vastigheid betekent dat je steeds de bal inlevert, dan wil je toch weer bijvoorbeeld Rensch inzetten."

"Ik hoorde mensen het zelfs weet over Owen Wijndal hebben. Nou, toen was ik er klaar mee. Die heeft echt zó slecht gespeeld. Zelfs die misten ze. Die jongen van FC Twente (Salah-Eddine, red.) viel in, die was echt belabberd", sluit Van der Vaart af.

Lees meer:
0 reacties