Kruys wil AZ pijn doen: "Wedstrijd speciaal om meerdere redenen"

Rick Kruys
Rick Kruys Foto: © Orange Pictures

FC Utrecht is van plan om haar huid woensdagavond duur te verkopen tegen AZ. De Domstedelingen spelen de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen en kunnen FC Twente een dienst bewijzen door punten af te snoepen van AZ.

"De wedstrijd is speciaal om meerdere redenen", zegt FC Utrecht-trainer Rick Kruys in het Algemeen Dagblad. "We vechten voor plek zes. We willen de chemie terugwinnen met het publiek, omdat we de laatste tijd niet zo hebben gepresteerd. We hebben ze niet heel veel gegeven."

"We willen dus een wedstrijd neerzetten waardoor het publiek weer een band met het elftal gaat voelen", vervolgt de oefenmeester. "En we hebben natuurlijk het afscheid van Willem en de uitreiking van de trofee. Het wordt dus een speciale avond." Voormalig FC Twente-speler Willem Janssen speelt zijn laatste competitiewedstrijd, al komt FC Utrecht nog wel uit in de play-offs om Europees voetbal.

Eric Oelschlägel zal het doel van de Domstedelingen verdedigen, omdat Fabian de Keijzer de rest van het seizoen niet meer inzetbaar is. "Hij is een heel betrouwbare doelman en we weten wat we aan hem hebben. Hij is heel stoïcijns en raakt niet snel in de war. Hij is binnen Utrecht enorm gewaardeerd", aldus Kruys over Oelschlägel.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties