Lang tekent in België: ''Club Brugge was by far de beste keuze''

Noa Lang maakte maandag de overstap van Ajax naar Club Brugge. De 21-jarige aanvaller, die afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Twente speelde, vond het een moeilijke keuze.

"Noa is een echte Ajacied, dus het was een lastige beslissing", zegt zijn zaakwaarnemer Bart Baving in gesprek met Ajax Showtime. "Hij moest nu even een beslissing maken met het hoofd en niet met het hart. Ik ben ervan overtuigd dat hij het bij Club Brugge heel goed gaat doen. Alle betrokkenen waren het er uiteindelijk over eens dat het moest gaan om een definitieve transfer."

Lang maakte indruk gedurende de voorbereiding in Amsterdam. Een échte kans onder Erik ten Hag bleef echter uit. "Hij was direct en indirect betrokken bij twaalf goals, het meeste van alle spelers in de selectie. Bij Jong Oranje trok hij die lijn door, maar toen het er vanaf september op aan kwam, bleef het bij acht minuten."

"Door allerlei factoren was het misschien nog niet zijn moment bij Ajax, maar hij is 21 jaar en moet nu gaan spelen. En Club Brugge heeft zijn huiswerk gedaan. Hij krijgt rugnummer 10 en gaat heel veel spelen. Er staat een sterke selectie, een prachtig trainingscomplex en Club gaat Champions League spelen. Club Brugge was by far de beste keuze."

Lees meer:
0 reacties