Leon ten Voorde: "Hij kreeg kramp voor het oog van 26 scouts"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

Tientallen scouts bevolkten de tribunes van De Grolsch Veste zondagavond om de wedstrijd tussen FC Twente en AZ te aanschouwen. Na het Europese succes van AZ is de belangstelling voor de spelers uit Alkmaar enorm toegenomen. Zondagavond waren het echter de spelers van FC Twente die tijdens het duel de boventoon voerden.

Ramiz Zerrouki speelde een uitstekende wedstrijd tegen AZ. "Zerrouki kreeg zelfs kramp voor het oog van 26 scouts", constateert Leon ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand van Tubantia. "Hij speelde trouwens wel een geweldige wedstrijd." Naast Zerrouki speelde ook Anass Salah-Eddine een ijzersterke wedstrijd op het middenveld van de Tukkers. "Hij speelde echt heel erg goed. Het was ook mooi om te zien hoe de combinatie met Zerrouki verliep. Zerrouki is dan de controleur die onder de bal blijft spelen. Hij geeft passes en pakt de ballen af."

"Salah-Eddine was de toevoeging op het middenveld die in de dribbel een man meer kan creëren", gaat de sportjournalist verder. "Hij kan spelers binden zodat er op een andere plek op het veld ruimte ontstaat. Hij heeft een versnelling, die jongen speelde met heel veel bravoure. Hij speelde al geweldig op het middenveld tegen Ajax in de beker. Nu speelde hij zijn beste wedstrijd bij FC Twente. Hij was echt heel erg goed en het klopte heel erg in de combinatie met Zerrouki."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand