Leon ten Voorde stoorde zich aan Feyenoorder: "Zó vervelend"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

Leon ten Voorde heeft zich tijdens FC Twente-Feyenoord gestoord aan de bezoekers. De Tukkers wonnen knap met 2-1, maar na afloop was er het nodige te doen om het optreden van scheidsrechter Dennis Higler.

De schuld van de nederlaag leek voor een deel aan de arbitrage te liggen. "Op Twitter zeiden Feyenoorders dat ze verloren hadden door Higler", vertelt Ten Voorde in De Ballen Verstand. "Jongens kom op, je wil een grote club zijn. Ze hebben terecht verloren. Ook dat gedrag van de Feyenoorders op de bank, alleen maar met de scheidsrechter bezig."

Ook het gedrag van Arne Slot kon Ten Voorde niet waarderen. "Slot is een geweldige trainer, maar als ik hem langs de lijn zie als het even tegen zit...", zucht hij. "Zó vervelend." Na afloop gaf de oefenmeester van Feyenoord eerlijk toe dat FC Twente terecht had gewonnen. "Dan wordt hij weer wat redelijker, maar hij zegt wel weer 'jullie moet opschrijven wat jullie vinden van de scheidsrechter'. Dat heeft hij niet nodig. Hij is met afstand de beste trainer van Nederland."

Lees meer:
0 reacties