Leon ten Voorde: "Zij liggen op koers en dat is goed voor FC Twente"

Leon ten Voorde op de tribune
Leon ten Voorde op de tribune Foto: © NESimages

Leon ten Voorde zag ook deze week alle wedstrijden in het toernooi om de KNVB Beker voorbij komen. De Tukkers zelf zijn al enige tijd uitgeschakeld, maar toch kan de toekomstig bekerwinnaar FC Twente een handje helpen.

Eerst werd er teruggekeken naar het duel tussen FC Groningen en Fortuna Sittard. De Limburgers vlogen na strafschoppen uit het toernooi. "Lukkien werd echt boos op die ene speler dat hij die bal miste. Jorginho mag dat op die manier doen, met zo'n hupje", vertelt Ten Voorde in de podcast De Warming-up van de TC Tubantia. "Maar goed, Feyenoord ligt op bekerkoers en dat is goed voor FC Twente."

"Het enige waar ze bij FC Twente een beetje naar kijken, is dat Feyenoord nog een uitwedstrijd naar NEC kan loten. Dat zou een bananenschil kunnen zijn. FC Twente heeft het zelf in de hand, AZ moet naar Almere City. Op voorhand een makkie, maar win d'r maar eens. Ajax uit naar SC Heerenveen, maar ja... Brobbey... SC Heerenveen is verdedigend altijd zo... SC Heerenveen-Brobbey: 0-3. En FC Twente wint met 0-2 bij Excelsior", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties