Ltaief lovend over FC Twente: "Dat heb ik niet eerder zo meegemaakt"

Sayfallah Ltaief bij FC Twente
Sayfallah Ltaief bij FC Twente Foto: © BSR Agency

Sayf Ltaief gaat beginnen aan zijn eerste seizoen in Twentse dienst. De speler debuteerde al tegen Motherwell en kende deze week teambuildingsdag in het rustige Twentse Zuna.

Samen met de rest van de selectie stond er een nachtje op de camping in Zuna op het programma, zo schrijft FC Twente op haar website. “Dat was bijzonder en erg leuk. Het was een speciale teamactiviteit met de eerste selectie. ’s Avonds zaten we rondom het kampvuur na een gezellige barbecue, back to basic. Als je nieuw in het team komt dan leer je elkaar op zo’n manier ook buiten het voetbal om goed kennen. Je eet samen en trekt langer met elkaar op, dat is toch wat anders dan wanneer je elkaar alleen op het veld meemaakt.“

Terugblikkend op de korte tijd bij FC Twente is hij positief. “Ik ben hier nu een week en ik moet eerlijk zeggen, het voelt alsof ik de mensen van de club al een jaar ken. Wanneer iedereen je vanaf het begin overal bij betrekt dan is het ook makkelijker om je draai te vinden in een nieuwe omgeving. Tijdens de eerste trainingen heb ik wel gemerkt wat voor een team dit FC Twente is. Iedereen kan goed met elkaar opschieten en rent voor elkaar”, vervolgt Ltaief. “Dat heb ik zo niet eerder meegemaakt. Als de ene speler een fout maakt, dan helpt de ander en ga je ervoor.”

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand