Lukoki krijgt waarschuwing: "Niet meer in FC Twente-kleding trainen"

Jody Lukoki
Jody Lukoki Foto: © NESimages

FC Twente besloot onlangs niet verder te willen met Jody Lukoki. De aanvaller is door de politierechter veroordeeld vanwege het mishandelen van zijn vriendin. Het valt op dat Lukoki de laatste weken gewoon voor zichzelf door blijft trainen in de kleding van FC Twente.

Clubwatcher Leon ten Voorde weet dat de club hier niet blij mee is en dat ze besloten hebben om actie te ondernemen. "Bij FC Twente weten ze hiervan en gaan ze maatregelen nemen", zo vertelt Ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand. "Ze gaan hem erop wijzen dat de afspraak is dat hij niet meer in FC Twente-kleding traint."

Ten Voorde vervolgt: "Hij traint voor zichzelf bij Trifora, waar de speler van FC Twente ook hun revalidatietrainingen doen. Lukoki mag hier trainen tot hij weer fit is, alleen de afspraak is niet in FC Twente-kleding. Die afspraken zijn ook duidelijk met hem gemaakt."

Ten Voorde snapt de verbazing en woede van FC Twente wel. "Ik vind het heel onhandig, ongepast en ook heel dom. Dat doe je gewoon niet. Het was in principe ontslag op staande voet, al zit het juridisch wat anders in elkaar. Na wat er gebeurd is, zou ik niet meer in het pak van de club gaan trainen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand