Malki: "Heb nooit één slecht woord van Gertjan Verbeek gehad"

Jacob Malki
Jacob Malki Foto: © Orange Pictures

Jacob Malki is inmiddels 25 jaar werkzaam bij FC Twente, maar is sinds 2002 materiaalman van het eerste elftal. Hij maakte de nodige trainers mee bij de club uit Enschede. De eerste was René Vandereycken.

"Ik heb nooit een mening over trainers", zegt Malki in gesprek met TC Tubantia. "Zij doen hun werk op het veld, dat is hun pakkie-an. En ik zit hier en moet er voor zorgen dat alles goed voor elkaar is. Iedereen heeft z'n taak."

Malki kon het goed vinden met kampioenstrainer Steve McClaren. "Klopt: Steve McClaren was heel gek op mij", beaamt hij. "Ik kon nauwelijks Engels, maar we verstonden elkaar perfect. Hij ging altijd als laatste naar buiten voor een wedstrijd en dan kreeg-ie een flesje water van me. Hij was van de vaste rituelen."

Van alle trainers heeft hij echter alleen nog contact met Marino Pusic. "Met Alfred Schreuder en René Hake zou ik graag nog een bakje koffie willen drinken. Over Gertjan Verbeek heeft iedereen een mening, maar ik heb nooit één slecht woord van hem gehad. Of dat hij zich ergens mee bemoeide", aldus Malki.

Lees meer:
0 reacties