Manschot steunt FC Twente-speler: "Je kan hem niks kwalijk nemen"

Gijs Smal werd door de transfergeruchten die rond gaan afgelopen weekend uitgefloten in zijn eigen stadion. Aan tafel bij de Derde Helft Podcast wordt de situatie besproken.

"Je kan hem niks kwalijk nemen", reageert Jeroen Manschot op de situatie van Gijs Smal die werd uitgefloten. "Als je een beetje de verhalen weer rondom die speler en de wedstrijd dan krijg je wel mee dat een speler wordt uitgefloten. Als die speler dan voorbij komt of je raakt aan de praat dan heb je het wel daarover."

"In dit geval is het een speler die de club sportief veel heeft gebracht", gaat hij verder. "Daarnaast is hij ook nog eens transfervrij gekomen." Daarna wordt Manschot gevraagd wat hij doet wanneer hij niet weet waarom er wordt gefloten. "Dan vraag ik het wel eens aan een aanvoerder. Het kan ook iets anders zijn op de tribune bijvoorbeeld. We hebben vaak genoeg reanimaties of andere dingen gezien."

"Maar natuurlijk probeer je die spelers te helpen. Joh trek het je niet aan, kop op je hebt genoeg gebracht zeg ik dan. Laat je voeten spreken."

Lees meer:
0 reacties