Mario Been enthousiast: "Smal is een echte Arne Slot-speler"

Mario Been
Mario Been Foto: © Orange Pictures

Gijs Smal maakt volgens berichten mogelijk transfervrij de overstap naar Feyenoord. Mario Been vertelt bij ESPN zijn eventuele komst toe te juichen.

"Ik denk een uitstekende versterking voor Feyenoord. Je weet niet wat er gaat gebeuren met Hartman. Dat is een speler die zich in de markt zet. Hij is elke week één van de uitblinkers", aldus de voormalig trainer en speler van Feyenoord.

Been haalt ook aan dat de huidige stand-in van Hartman, Marcos López, vooralsnog weinig indruk maakt. Het valt niet uit te sluiten dat López komende zomer vertrekt uit Rotterdam. Ook daarom vindt Been het aantrekken van Smal verstandig. "Hij is heel interessant. Ook omdat hij transfervrij is."

Volgens Been is Smal een type speler die goed bij Arne Slot past. "Ik vind hem een Arne Slot-speler. Het is een jongen met enorm veel dynamiek. Hij is altijd fit en weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is aanvallend sterk. Dat is een handelsmerk van de backs bij Feyenoord. Al met al denk ik dat het een heel goede versterking is."

Lees meer:
0 reacties