Mario Been bekritiseert FC Twente-speler: "Dat kost twee punten"

Ondanks een aantal goede reddingen was Lars Unnerstall toch negatief betrokken bij de laatste tegengoal die FC Twente incasseerde. De Duitse doelman probeerde en bal te vangen, maar tastte mis. Aan de andere kant onder de lat maakte de ex-doelman van FC Twente, Joël Drommel, ook geen al te sterke indruk.

"Het is met Drommel natuurlijk ook nog het verhaal dat hij speelde tegen de ploeg waar hij zeven jaar heeft gekeept", zegt Been bij Dit was het Weekend. "Na drie minuten heeft hij geluk dat Joshua Brenet hands maakt. Bij de 1-0 moet hij gewoon in zijn goal blijven, maar wat er voor de goal gebeurd... Ze staan gewoon niet op te letten. Boscagli laat die man gewoon uit zijn rug weglopen en ook Max staat verkeerd."

Ook bij de 2-0 van Ricky van Wolfswinkel zag Drommel er niet goed uit, zag ook Been. "Ik snap niet wat hij hier wil. Van Wolfswinkel schiet hem gewoon rechtuit onder hem door. Je mag daar vallen als keeper zijnde. Wat hij ook deed, het was niet goed."

Het verschil met Unnerstall wordt ook aangeduid. "Deze man heeft een reach en een reflex, daar word je gek van", vervolgt Been. "Voor een lange keeper is dat best bijzonder. Toch zag ik twee smetjes op zijn spel. Ik vind dat hij die treffer van Veerman moet hebben. Als hij duikt, met zijn lengte, dan heeft hij hem. En die laatste goal probeert hij te vangen. Dat kost FC Twente twee punten."

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand