Matchday: FC Twente treedt met Sadílek aan in bekerduel met AZ

Michal Sadilek stuurt zijn ploeggenoten aan
Michal Sadilek stuurt zijn ploeggenoten aan Foto: © Orange Pictures

FC Twente speelt woensdagavond de bekerwedstrijd tegen AZ. Het duel in de achtste finales van de KNVB Beker begint om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN 1.

Bij FC Twente keert Michel Sadílek terug in de basisploeg. De middenvelder heeft één van de twee wedstrijden schorsing erop zitten, maar FC Twente is in beroep gegaan tegen de straf. Sadílek kan daardoor woensdagavond in actie komen, maar moet mogelijk het komende competitieduel met Willem II missen. Het is nog niet duidelijk wanneer het beroep behandeld wordt door de beroepscommissie.

Trainer Ron Jans heeft daarnaast nog een wijziging doorgevoerd. Gijs Smal krijgt de voorkeur boven Jayden Oosterwolde. Vaclav Cerny keert na een coronabesmetting terug in de selectie, maar begint op de bank. Bij AZ staat Sam Beukema opnieuw in de basis. Hij vervangt de geblesseerde Bruno Martins Indi. Pantelis Hatzidiakos raakte in de warming-up af, waardoor Hakon Evjen start.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Troupée, Hilgers, Pröpper, Smal; Sadílek, Bosch, Vlap; Limnios, Van Wolfswinkel en Misidjan.

Wissels: De Lange, Van der Gouw, Oosterwolde, Everink, Pleguezuelo, Bruns, Staring, Cerny, Ugalde, Rots en Cleonise.

Opstelling AZ: Vindahl; Sugawara, Witry, Beukema, Wijndal; Midtsjø, Clasie, De Wit; Evjen, Pavlidis en Karlsson.

Wissels: Verhulst, Reus, Oosting, Koopmeiners, Taabouni, Reijnders, Gudmundsson, Poku en Buurmeester.

Weet FC Twente het bekerduel te winnen van AZ? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 49 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties