Matchwinner van Wolfswinkel in extase: "Dat maakt het zo lekker"

Ricky van Wolfswinkel schiet een penalty erin
Ricky van Wolfswinkel schiet een penalty erin Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel werd de matchwinner namens FC Twente in het duel tegen PEC Zwolle. Zijn schot vanaf de stip betekende de beslissende 1-2. De derde plek is binnen. 

"Dit is een gezellig team, en de lijn tussen ontspanning en inspanning kan soms dun zijn. Maar we werken er elke keer weer keihard voor. Dat betekent niet dat het altijd goed is, maar we zijn er als team voor elkaar als het even niet lukt en als het juist wel goed gaat. Dat maakt dit team FC Twente", zegt Van Wolfswinkel bij de clubkanalen van FC Twente.

Dat FC Twente het Champions League-podium mag betreden is volgens de spits terecht. "We hebben het zelf gedaan, dit komt niet uit de lucht vallen. Dat maakt het zo lekker. Voor mij was het een heel speciaal moment vandaag omdat voor mij belangrijke mensen hier aanwezig waren. Het komt allemaal heel mooi samen."

Er gaat ook respect uit naar de tegenstander. "Wij zijn blij, Bram van Polen heeft een geweldige middag. Bram is een voorbeeld voor velen en daar heeft iedereen respect voor. Wij hebben van tevoren ook gezegd; ongeacht het resultaat zullen wij hier onze respect voor Bram tonen. Dat verdient hij."

Lees meer:
0 reacties