Mathias Kjølø kritisch na nipte zege: "Dat ging niet top vandaag"

FC Twente wist woensdgavond met 1-0 te winnen van Vitesse. Groots speelde de ploeg niet, maar het bleek voldoende voor de drie punten, zag ook Mathias Kjølø.

"Klopt. Vandaag was gewoon een wedstrijd die belangrijk was om te winnen", zegt hij tegenover de camera van FC Twente. "Zoals je zei, we speelden niet echt top, maar ik vond wel dat de instelling voor de wedstrijd wel goed was. Maar je zag in de wedstrijd dat we niet tot de juiste kansen konden komen. We hebben de drie punten gehaald, dus dat is het belangrijkste vandaag."

"We willen zo ver als mogelijk in de Eredivisie komen, dus dan zijn deze wedstrijden wel belangrijk om te winnen", vervolgt de middenvelder. "Dat was ook tegen RKC Waalwijk, maar dat was niet gelukt. Maar de drie punten vandaag zijn heel belangrijk."

"Ik vind dat onze standaardsituaties beter moeten zijn. Dat ging niet top vandaag. We hebben een paar dagen om dat goed voor te bereiden voor zaterdag. Maar wij hebben ook veel kansen gehad in de eerste en tweede helft, dat ik wel vind dat we moeten scoren, maar het was niet onze dag", aldus Kjølø, die uitkijkt naar weer een thuisduel zaterdag. "Zeker. De Grolsch Veste vind ik sowieso het beste stadion van Nederland."

Lees meer:
0 reacties