Mathias Kjølø onthult idolen: "Op Youtube zoek ik graag beelden"

Mathias Kjølø met Ricky van Wolfswinkel voor Vak-P
Mathias Kjølø met Ricky van Wolfswinkel voor Vak-P Foto: © Pro Shots

FC Twente won afgelopen weekend in eigen huis met 2-0 van Fortuna Sittard en Mathias Kjølø was (weer) één van de uitblinkers bij de Tukkers. De kleine middenvelder uit Noorwegen is zelf ook blij met zijn ontwikkeling.

"Ja, ik probeer steeds beter te worden aan de bal", vertelt hij op de website van Voetbal International. "Helpen om het ritme in de ploeg te krijgen, om andere spelers te vinden op de juiste positie. Daar trainen we veel op, praten we veel over. De trainer wil dat ik meer vooruit speel. Dat is ook het beste, maar je moet altijd rekening houden met de situatie en het moment. Als de ruimte er is, dan moet die bal naar voren", beseft Kjølø.

"Daarin wil ik mezelf blijven ontwikkelen", vervolgt hij vastberaden. "Ik focus me op de trainingen, kijk goed naar de beelden en wil altijd extra oefeningen doen. Vooral om mijn passing te verbeteren. Ik ben altijd bezig met voetbal. Als er een wedstrijd op tv is, dan kijk ik. Mijn grootste idolen zijn natuurlijk Xavi en Andrés Iniesta, de beste middenvelders ooit. Op YouTube zoek ik graag beelden van ze op, om van te leren", besluit Kjølø enthousiast.

Lees meer:
0 reacties