Mats Seuntjens kon ook naar FC Twente: "Echt een geweldige club"

Mats Seuntjens op Erve Asito in Almelo
Mats Seuntjens op Erve Asito in Almelo Foto: © Pro Shots

Mats Seuntjens werkte dit jaar bij RKC Waalwijk succesvol samen met Joseph Oosting en de oefenmeester wilde hem dolgraag meenemen naar FC Twente. De aanvallende middenvelder, die ook als centrumspits uit de voeten kan, besloot echter om zijn loopbaan voort te zetten bij FC Utrecht.

"Of er meer opties waren deze zomer? Ik zal niet liegen, die waren er", reageert hij in het weekblad van Voetbal International. "Maar ik wist al best snel wat ik wilde. Ook omdat FC Utrecht snel handelde. Het buitenland is altijd interessant, maar gezien mijn thuissituatie leek het me goed in Nederland te blijven. FC Twente had ook interesse, zeker. Dat vind ik echt een geweldige club", geeft Seuntjens toe.

"Zeker ook omdat mijn vorige trainer (Oosting, red.) daar naartoe is gegaan. Uiteindelijk heb ik alles naast elkaar gelegd en won Utrecht. Of Twente te ver rijden is vanuit Breda? Dat is best wel een stukkie, ja. Natuurlijk neem je dat mee in je overweging. Maar het gaat om het totale plaatje. Het waren de gesprekken met Jordy Zuidam en de trainer. Utrecht had een streepje voor", blikt Seuntjens terug.

Lees meer:
0 reacties