Mats Wieffer complimenteert FC Twente: "De beste supporters"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Pro Shots

Mats Wieffer groeide op in de jeugd van FC Twente, maar redde het niet in Enschede. Hij vertrok in 2020 naar Excelsior. In twee seizoenen liet hij zich dusdanig zien, dat Feyenoord hem graag wilde hebben en de gok nam. Ook daar bleef de geboren Tukker zich ontwikkelen en inmiddels is Wieffer speler van het Nederlands Elftal.

Tegenover Hand in Hand zeg Wieffer het volgende. Hij bleef na zijn transfer actief in Rotterdam en dat bevalt hem wel. "Rotterdam is een grote stad, de mensen hier zijn lekker direct en daar hou ik ook wel van. Ik voel me hier erg thuis. Mijn vriendin studeert nog, maar ik heb onlangs een huis gekocht in Rotterdam. Dan komt mijn vriendin bij me wonen."

Ook over de fans is hij positief. Wieffer: "Ze zijn overal en altijd luidruchtig aanwezig, heel erg betrokken. Ik heb wel eens het gevoel dat als het bij de Feyenoord-supporters niet goed gaat, of als wij verliezen, dan is hun hele week verziekt. Als wij slecht spelen, dan tref je daar wel heel veel mensen mee. Ik heb natuurlijk ook bij FC Twente gespeeld. Feyenoord en Twente vind ik wel de beste supporters hebben, ook qua sfeer en zo. Ik voel me wel heel erg gewaardeerd hier. Dat is wel mooi", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties