'Mats Wieffer staat voor zomers vertrek; FC Twente profiteert mee'

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Pro Shots

Het lijkt er sterk op dat Mats Wieffer zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. De middenvelder staat namelijk in de belangstelling van tal van Europese topclubs en dat kon nog weleens goed nieuws zijn voor FC Twente.

Matteo Moretto maakte zaterdagmiddag melding van de interesse in de oud-speler van FC Twente. Atlético Madrid was de voorbije transferwinter nog nadrukkelijk geïnteresseerd in de Feyenoorder, maar tot een transfer kwam het toen niet. De Spaanse club schakelde door en nam Arthur Vermeeren over van het Belgische Royal Antwerp.

Volgens Moretto leidt Atlético de race om de handtekening van Wieffer deze zomer echter niet. Wél wordt genoemd dat de voetballer van de Rotterdammers in de belangstelling staat van enkele clubs uit de Engelse Premier League en de Italiaanse Serie A.

Wieffer begon zijn loopbaan in de jeugd van FC Twente, maar debuteerde nooit in de hoofdmacht van de Tukkers. In de zomer van 2020 vertrok de middenvelder uit Enschede, om bij Excelsior aan de slag te gaan. In de zomer van 2022 tekende Wieffer bij Feyenoord en die club lijkt hij nu dus te gaan verlaten. Doordat Wieffer uit de jeugdopleiding van FC Twente komt, kunnen de Tukkers ook op een mooi bedrag rekenen bij een transfer.

Lees meer:
0 reacties