Mattijs Branderhorst prijst FC Twente: "Daar zijn ze heel sterk"

Mattijs Branderhorst ziet de lastige uitwedstrijd bij FC Twente als een mooie test om te zien waar FC Utrecht is. De Domstedelingen zijn al lang ongeslagen in de Eredivisie, maar de doelman weet hoe goed Twente kan zijn.

Eerder dit seizoen speelde de twee teams gelijk, maar in de Grolsch Veste is FC Twente vaak nóg beter. "Ze zijn thuis sowieso heel sterk, de laatste drie jaar al. Ze zullen hoog druk zetten, alles afjagen en het publiek er proberen achter te krijgen:, verwacht Branderhorst bij het clubkanaal. "Het is aan ons om daar onderuit te spelen of via een andere manier goed mee om te gaan."

FC Utrecht kent een goede reeks, maar Branderhorst ziet de uitwedstrijd bij FC Twente als de volgende grote test. "Ik denk dat wij de laatste twaalf wedstrijden al hebben laten zien dat we weerstand kunnen bieden tegen goede tegenstanders. Het is een mooie meting om te zien waar wij staan", meent hij. "In thuiswedstrijden waren we al goed en nu is het moment om het in een uitwedstrijd te laten zien."

Lees meer:
0 reacties