"Max Bruns is nog een melkbekje, ik zag er zo beestachtig uit"

Max Bruns was de klos na het duel tussen PSV en FC Twente. Dankzij een cruciale fout verloor zijn team van PSV. Voormalig FC Twente-verdediger Niels Overweg zag de jongeling blunderen.

"Ik heb gekeken naar PSV - FC Twente en Heerenveen - Feyenoord, en ik heb twee centrale verdedigers gezien die nu aansluiten bij Jong Oranje: Max Bruns en Thomas Beelen. Jongens die aan de bal ook goed zijn, het overzicht hebben, maar het zijn twee melkbekjes", aldus Overweg aan tafel bij VoetbalTijd doelende op het figuur van beide spelers.

"Toen ik al gestopt was met voetballen kwam er in de VI een interview met Johnny Bosman. Hem werd gevraagd wie zijn moeilijkste tegenstander was. Dat was ik en dat vond ik een eer. En waarom? Omdat ik er zo beestachtig uitzag. Ik had lang haar en een baard. En ik weet dat dat niet alles is, maar je moet wel indruk maken", vertelt hij over zijn eigen tijd.

"Ik vind dat deze twee jongens talenten hebben om door te breken, maar ze moeten er wat mannelijker uit komen te zien en wat meer body krijgen. Ik mis dat een beetje." Volgend jaar moet FC Twente waarschijnlijk in Europa uit gaan komen. "Als ze Europees gaan spelen, dan wordt er wel wat anders gevraagd. Ik vind het prima en Bruns zal er zeker ook wel gaan komen, maar ik hoop dat hij er wat mee kan doen."

Lees meer:
0 reacties