McClaren maakt indruk: "Ten Hag zit gewoon stil in de kleedkamer"

Jan van Staa is fan van voormalig FC Twente-trainer Steve McClaren. Afgelopen weekend speelde Wout Brama zijn afscheidswedstrijd en daar was de voormalig trainer bij aanwezig.

"We hebben het de afgelopen weken alleen maar over Wout Brama gehad. Leuk dat je alle oud-spelers weer gezien hebt, het afscheid in het stadion. Zo wil je afscheid nemen. Het zijn geweldige mensen en die hebben een heerlijke carrière gehad. Ik had velen ook een tijdje niet gezien, dus leuk dat je ze weer tegenkomt", vertelt Van Staa bij De Oosttribune.

McClaren wordt speciaal uitgelicht door Van Staa. "Het leukste was toen hij het veld opkwam en iedereen spontaan ging staan. Dat was toch zijn moment eventjes. Een bespreking van twee minuten duurde bij hem altijd vijftien minuten. Leuke kerel."

Steve McClaren tijdens zijn speech
VIDEO | Steve McClaren geeft indrukwekkende speech bij FC Twente Lees ook

Ook clubwatcher Tijmen van Wissing is fan van McClaren en genoot van de bespreking van de Engelsman. "We zijn gewoon twee minuten stil geweest, want je zit er helemaal in. Hij kan tactisch nog een onbenul zijn, maar je wordt toch een geweldige voetballer als je dit hoort? Je maakt van Wout Brama gewoon een mythisch figuur", aldus Van Wissing.

Van Staa was onder de indruk van de speech. "Zo'n Ten Hag zit ook gewoon stil in de kleedkamer. En Nkufo, noem ze allemaal maar op. Zo heeft hij bij elke speler wat en dan ga je met zo'n zelfvertrouwen het veld op. Dan ben je onverslaanbaar."

Lees meer:
0 reacties