Meerdere talenten sluiten aan bij eerste selectie in voorbereiding

Joseph Oosting tijdens de eerste training van FC Twente
Joseph Oosting tijdens de eerste training van FC Twente Foto: © Pro Shots

De vakantie zit erop en de spelers van FC Twente zijn inmiddels weer begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de nieuwsbrief op de officiële website brengt Algemeen Directeur Dominique Scholten de supporters op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

"Nadat voor de spelers ’s morgens de jaarlijkse sportmedische testen op het programma stonden, stapten zij ’s middags voor het eerst weer het veld op", schrijft Scholten. "Trainer Joseph Oosting kon nieuwkomer Bas Kuipers al verwelkomen, Sayf Ltaief sluit vanaf midden volgende week aan."

"In het eerste deel van de voorbereiding trainen jeugdspelers Jort Ribbers, Harrie Kuster, Lucas Vennegoor of Hesselink, Yannick Gerritsen, Ruud Nijstad en Benjamin Nagel mee met de selectie", deelt de algemeen directeur verder. "Zaterdagavond staat in Geesteren tegen STEVO de eerste oefenwedstrijd op het programma en de komende weken wordt er verder toegewerkt naar de start van het seizoen, zodat we klaar zijn voor de voorronde van de Champions League."

Lees meer:
0 reacties