"Met z'n kwaliteiten zou Brenet bij een grotere club moeten spelen"

Ricky van Wolfswinkel lijkt bij FC Twente te gaan verlengen. Joshua Brenet en Gijs Smal gaan niet door bij de Tukkers. Een andere verdediger blijft wél in Enschede actief.

"Daar zijn ze mee in gesprek en dat vind ik leuk. Hij doet het echt uitstekend, ook de laatste tijd", zegt Tijmen van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. "Hij was als invaller al heel belangrijk met zijn doelpunten. En ook, en dat is bij een aanvaller niet het eerste waar je aan denkt, maar ook het verdedigen. Hij is heel sluw en maakt wedstrijden dood. Het is een geweldige gozer."

Ook Joshua Brenet loopt uit zijn contract, weet Jan van Staa. "Het loopt al een tijdje. De laatste weken heeft hij wel zijn oude niveau weten te behalen. Misschien is hij al rond met een club of zit er een grote club te kijken. Maar hij maakt nu wel een heel positieve indruk." Van Wissing ziet veel 'gezeik' rond de speler: "Met zijn kwaliteiten zou hij bij een grotere club dan FC Twente moeten spelen."

Gijs Smal vertrekt ook bij de Tukkers. "Smal heeft nog niet getekend bij Feyenoord, maar dat dat gebeurt kun je wel vanuit gaan." Een contract van een andere verdediging wordt wél verlengd. "Alec van Hoorenbeeck wordt gelicht."

Lees meer:
0 reacties