Michel Vlap langer bij FC Twente? "Hij wil het liefst blijven"

Michel Vlap wordt gefeliciteerd na een goal
Michel Vlap wordt gefeliciteerd na een goal Foto: © Pro Shots

Michel Vlap werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen gehuurd van Anderlecht. De aanvallende middenvelder had het in zijn eerste maanden moeilijk, maar de laatste weken wist hij de harten van de fans te veroveren.

Toen de supporters het veld opkwamen, nadat de ploeg zich had geplaatst voor Europees voetbal, was de middenvelder een van de smaakmakers. "Vlap was niet van het veld te slaan. Die werd dronken gevoerd op het veld en sloeg geen biertje af", vertelt Leon ten Voorde bij De Ballen Verstand.

"Die kwam als een stuiterbal in de catacomben en zei: wat is dit een club. Wat is dit een club. Wat is dit een club! Als ze hem op dat moment een contract hadden voorgelegd, had hij blind getekend voor volgend seizoen. Er was een enorme euforie", aldus Ten Voorde, die weet dat de kans niet groot lijkt dat hij ook komend seizoen in Enschede speelt.

"Hij is afhankelijk van wat Anderlecht wil. Hij wil natuurlijk voetballen en het liefst bij FC Twente blijven. Dat heeft hij niet helemaal uitgesproken omdat hij ook weet: ik ben afhankelijk van wat FC Twente kan betalen en wat wil Anderlecht?", vervolgt de journalist."

Lees meer:
0 reacties