Michel Vlap richt zich tot oud-ploeggenoot: "Ongelofelijk duo"

Zowel Sam Lammers als Michel Vlap scoorde in het seizoen 2018/2019 maar liefst zestien goals in dienst van SC Heerenveen. Voor beide spelers hun meest productieve jaar. Vlap bewaart nog altijd goede herinneringen aan Lammers, aan wie hij zich richt.

"Sammie, Vlappie hier. Wat waren we ongelofelijk goed, hè? Vlammers, een ongelofelijk duo", opent Vlap via een videoboodschap via de clubkanalen van FC Utrecht. "Goede tijd voor jou en voor mij natuurlijk. We hebben allebei een hoop goals gemaakt en zaten echt in onze prime."

Inmiddels is het duo alweer een aantal jaar verder. "We zijn allebei veranderd als mens en als voetballer zelf. Maar ik vind het mooi dat je weer in Nederland speelt. Met een mooie trainer die zeker bij jou past en zeker ook bij mij paste."

Het duo kwam elkaar in de Eredivisie weer tegen. In Enschede verloor FC Twente met 0-1 van FC Utrecht. "Ik geniet van je op de Nederlandse velden. We hebben elkaar alweer gezien, helaas hebben jullie drie punten gepakt, maar succes nog."

Lees meer:
0 reacties