Michel Vlap verklapt: "We hebben nu een Morning Glory Groep"

Michel Vlap
Michel Vlap Foto: © Pro Shots

Michel Vlap deelt in een interview zijn inzichten over de groepsdynamiek en trainingsmentaliteit binnen het team. Hij vertelt over het belang van teamwork.

"In de groep heerst heel sterk het gevoel dat we het maximale eruit willen halen", vertelt Vlap in gesprek met Tubantia. Hij gaat verder: "We hebben nu een Morning Glory Groep, waarmee we ’s ochtends al voor de training een extra programma afwerken. We zijn begonnen met een man of vijf en zijn nu al met een groep van dertien."

"Jongens weten ook - als ik op dat veld wil staan te midden van deze concurrentie - dan moet ik mee. Ik heb twee keer bij een buitenlandse club gezeten (Anderlecht en Bielefeld, red.) en daar is er niemand die je even verder helpt. Je bent vooral op jezelf aangewezen", voegt hij toe.

"Hier stimuleren we elkaar. Het mooie aan deze staf - en dat is ook hun kracht - is dat ze iedereen op de juiste manier weten te prikkelen", zegt Vlap. "Ze houden iedereen scherp. De trainer zegt vaak we hebben starters en finishers en dat meent hij ook. Als je erin komt, kun je het verschil gaan maken. Daardoor weet hij iedereen erbij te houden."

Lees meer:
0 reacties