Kramer na nederlaag: "Dat is voor een club als RKC bijzonder"

Michiel Kramer beleeft met RKC Waalwijk een uitstekend seizoen. De ploeg doet tot op de laatste competitiedag mee in de strijd om een play-off plek waarmee Europees voetbal kan worden afgedwongen. Afgelopen weekend incasseerde RKC op eigen veld echter een grote nederlaag tegen FC Twente: 0-5.

“Zondag hebben we een beetje een vervelende wedstrijd gehad, maar we mogen niet klagen", kijkt Michiel Kramer terug bij Soccernews. "De wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Hans Mulder, omdat hij stopt met voetballen. In 33 wedstrijden hebben we één slechte wedstrijd gespeeld, dat was tegen FC Twente.”

Door de nederlaag tegen de Tukkers heeft RKC deelname aan de play-offs voor Europees voetbal niet meer in eigen hand. “We maken nog een kans", zou houdt de aanvaller hoop. "SC Heerenveen staat twee punten voor, zij spelen volgende week (zondag, red.) thuis tegen Go Ahead. Heerenveen moet die wedstrijd verliezen en wij moeten zorgen dat we winnen en dan doen we nog mee aan de play-offs. Dat is voor een club als RKC bijzonder dat we nog een kans maken op de play-offs. Aangezien iedereen ons als degradant hadden aangekruist aan het begin van het seizoen. Wat wij hebben gepresteerd dit jaar is uitzonderlijk. Hopelijk kunnen we het volgende week een goed einde geven."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand