Mike Verweij: "Je hoort nu ook de naam van Zerrouki bij Ajax"

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki Foto: © Orange Pictures

Nu de titel geheel uit zicht lijkt voor Ajax wordt al voorzichtig de balans opgemaakt van een mislukt seizoen. De hoop is dat Julian Ward als nieuwe technische man de club weer een boost kan geven die het hard nodig heeft. De naam van Ramiz Zerrouki valt ook weer in Amsterdam als mogelijke aanwinst.

Het is pijnlijk om te zien voor Ajax dat Feyenoord met een kleinere portemonnee spelers heeft gehaald die er wel staan. “Het is heel gek dat een voetbalbedrijf als Ajax geen technisch directeur heeft", zo benoemt Mike Verweij zijn stokpaardje in de Kick-off podcast van De Telegraaf. "De opleiding van AZ is inmiddels een voorbeeld voor die van Ajax. Terwijl de Ajax-opleiding wereldwijd werd geroemd. Maar ook Feyenoord weet met veel beperktere middelen wel de spelers te halen die Ajax heeft gemist. Bijvoorbeeld Hancko en Gimenez en er zijn ook andere voorbeelden van spelers waarvan je denkt of Ajax daar niet op aan had moeten slaan."

"Je hoort nu ook de naam van Zerrouki", weet de sportverslaggever. "Waarom is Ajax daar niet mee bezig als Alvarez weggaat? Het kan dat ze hem niet goed genoeg vinden." Ajax is wel bezig met Tijjani Reijnders, middenvelder van AZ die zijn opleiding bij FC Twente genoot. "Dat is misschien een betere versie, maar het zijn niet heel vergelijkbare spelers. Het is heel erg pijnlijk en het gaat koppen kosten in de ArenA."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand