"Milan Smit kan misschien voor een goed bedrag verkocht worden"

Milan Smit
Milan Smit Foto: © BSR Agency

SC Cambuur neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen De Graafschap en trainer Henk de Jong laat FC Twente-doelwit Milan Smit, die afgelopen vier wedstrijden niet wist te scoren, als aanvallende middenvelder beginnen.

Een 'centrale rol' ziet Smit wel zitten. "Dit past beter bij mij", vertelt hij op de website van Omrop Fryslan. "Ik ben natuurlijk niet een echte linksbuiten. Ik ben nog steeds gewoon een echte spits", aldus Smit, die beseft dat de club uit Leeuwarden punten moet gaan pakken de komende weken. "Het wordt nu wel tijd. Er moet zeker wat gebeuren. Belangrijk is nu niet zozeer mooi voetbal spelen, maar punten pakken."

Trainer Henk de Jong hoopt daarbij dat Smit, die met zestien doelpunten nog wel clubtopscorer is bij de club uit Leeuwarden, ook weer beter gaat draaien. "Als hij het goed doet, dan kan hij misschien voor een goed bedrag verkocht worden en dat is voor Cambuur van groot belang", legt hij uit. "Dat we weer eens een speler verkopen voor een goed bedrag", besluit De Jong, die met SC Cambuur op een teleurstellende tiende plek staat.

Lees meer:
0 reacties