Misidjan: "Ik heb nog steeds niet het besef dat het echt zo is"

Virgil Misidjan genoot maandagavond van het FC Twente-feest bij De Grolsch Veste. De vleugelaanvaller was op een gegeven moment bij de dj-boot te vinden vanwege een speciaal verzoekje.

"Ik vroeg net aan de dj of hij ook wat afro-muziek had, zodat we wat kunnen swingen", vertelt Misidjan voor de camera van RTV Oost. "Dus ik ben benieuwd of hij dadelijk met iets leuks komt. Dit is ook wel mijn stijl, maar het moet ook een beetje afwisselend zijn."

Misidjan had niet verwacht op zo'n bomvol plein te staan. "Dit is wel heel bijzonder, in mijn eerste seizoen bij FC Twente als vierde geëindigd. En iedereen staat hier alsof we kampioen zijn. Dat is wel echt heel mooi om te zien. Ik hoop dat we dit volgend seizoen ook kunnen vasthouden en dat we dan weer hier met de supporters kunnen staan", aldus de aanvaller, die een heftige tijd achter de rug heeft door het verlies van zijn vriend Jody Lukoki.

"Het was een hele bijzondere week, met heel veel emotie", geeft hij aan. "Het was een hele emotionele week, maar ik heb ook heel veel mooie dingen meegemaakt. Natuurlijk begon het niet zo fijn met het nieuws dat Jody overleden was, waarbij ik nog steeds niet het besef heb dat het echt zo is."

"Woensdag voor de wedstrijd tegen FC Groningen was de uitvaart", vervolgt Misidjan. "En het was een heel mooi moment dat ik met zijn zoontje het veld op mocht lopen. Heel emotioneel, maar toch ook een heel mooi moment. Dat we na de wedstrijd met zijn familie en de supporters konden vieren dat we Europa ingaan is heel mooi. Dat we het dan zo kunnen afsluiten met de winst tegen Feyenoord zegt alles over ons team dit seizoen."

Misidjan stond dan ook met gemengde gevoelens op het podium. "Natuurlijk probeer je op je eigen manier er toch een beetje van te genieten, maar in je achterhoofd weet je ook dat zijn familie met heel veel verdriet thuis zit. Woensdag hebben we met zijn familie ook foto's op het veld gemaakt, maar dan zie je ze ook langzaam weer naar huis gaan. Terwijl ik aan de andere kant de supporters heel blij zie zijn dat we Europa in gaan. Dat was voor mij een moment dat plezier en verdriet ook heel dicht bij elkaar liggen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand