Misidjan was op de brommer: "Ik dacht: wat gebeurt hier nou?"

Tijdens zijn periode bij Willem II baarde Virgil Misidjan opzien in een uitduel in Enschede tegen FC Twente. Misidjan kreeg na deze wedstrijd grote bekendheid in Nederland nadat Van der Gijp dolenthousiast vertelde dat hij een speler had gezien die op de brommer was.

"Ik heb een mannetje gezien", vertelt de Van der Gijp lachend. "Hij had een moeilijke naam en Fritz Korbach zou zeggen dat hij op de brommer was. Hij heeft een opgevoerde brommer." Vervolgens maakte Van der Gijp motorgeluiden bij de beelden van Misidjan die met het grootste gemak langs Douglas sprint.

"Ik denk persoonlijk dat dat één van mijn hoogtepunten was in Nederland dat Van der Gijp zo over me praatte", lacht Misidjan in de ESPN special Vrolijkheid op de Flanken. "Dat je op de brommer zit. In eerste instantie was ik niet thuis. Ik kreeg berichten binnen of ik het gezien had en allemaal lachpoppetjes. Ik dacht: wat gebeurt hier nou? Toen kreeg ik ineens een video toegestuurd met de opmerkingen van Van der Gijp. Toen begon ik ook te lachen. Op dat moment begreep ik waarom ik zoveel berichten binnen had gekregen. Het was ook wel een heel mooi moment, dat hij ook het brommergeluid nadoet wanneer ik aan het rennen ben."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand