Mitchell van Bergen maakt indruk: "Ik vond dat hij goed inviel"

Mitchell van Bergen en Younes Taha vieren de treffer van Daan Rots
Mitchell van Bergen en Younes Taha vieren de treffer van Daan Rots Foto: © Pro Shots

FC Twente won woensdagavond in eigen huis met 3-1 van Almere City en trainer Joseph Oosting was na afloop tevreden over zijn invallers. Hij zag dat Younes Taha een assist gaf op Daan Rots, terwijl Mitchell van Bergen ook gevaarlijk was met zijn snelheid en diepgang.

De oefenmeester weet dat de behendige buitenspeler het soms moeilijk heeft vanwege zijn gebrek aan rendement. Zo hielp Van Bergen een enorme kans om zeep in de uitwedstrijd tegen FC Twente en dat zorgde voor teleurstelling bij de trouwe achterban. "Mitchell is ook een mens, hè", reageert Oosting voor de camera van RTV Oost. "Kritiek is natuurlijk nooit leuk, vooral als het om bepaalde dingen gaat als een kans", vervolgt hij.

"Geloof me, alle spelers, en ik ook, willen alles goed doen, tot in de perfectie, maar dat lukt niet altijd. Hij is een gevoelige jongen", weet Oosting. "Ik vond dat hij tegen Almere City fris inviel met dreiging. Ik gun hem zó graag die goal. Het was jammer dat dat niet gebeurde, maar ik vond dat hij goed inviel", besluit de people-manager, die er dit seizoen ook in slaagde om het rendement van Daan Rots te verhogen. De linkspoot staat op 6 goals en 9 assists.

Lees meer:
0 reacties