Mitchell van Bergen noemt drie spelers: "Dat voelt gewoon goed"

Mitchell van Bergen is deze zomer teruggekeerd naar Nederland. De aanvaller speelde eerder bij Vitesse en SC Heerenveen, maar mag het nu laten zien bij FC Twente.

"Wat ik ook eerder heb aangegeven is dat het simpelweg niet gelukt is in Frankrijk", begint Van Bergen tegenover 1Twente. "Dan ga je naar oplossingen zoeken en dit past perfect denk ik. Ik hoop hier gewoon belangrijk te kunnen zijn voor het team. En veel assists te kunnen geven op 'Vlappie'."

Met Michel Vlap treft Van Bergen een oude bekende uit hun gezamenlijke SC Heerenveen-periode. "We hebben een seizoen samen gespeeld en dat verliep eigenlijk super goed. Veel goals samen gemaakt, dus dat voelt prima. Ik heb wat jongens gesproken. Ricky (Van Wolfswinkel, red.), Sem (Steijn, red.) heb ik gesproken, Vlappie ook eventjes. Dat voelt gewoon goed", vervolgt Van Bergen.

De drie spelers waren lovend over FC Twente. "Ze zeiden dat de club goed was. De supporters zijn fanatiek, dus dat past wel en daar ben ik superblij mee", besluit de aanvaller.

Lees meer:
0 reacties