'Mogelijk plottwist in Weghorst-soap na nieuws uit Engeland'

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © BSR Agency

Ruud van Nistelrooij wordt mogelijk de nieuwe trainer van Wout Weghorst bij Burnley FC. Dat zou er volgens Mike Verweij zomaar voor kunnen zorgen dat het gevolgen heeft voor eventuele transfer.

"De situatie met Weghorst is niet anders dan we twee geleken hebben gemeld", vertelt Verweij in de podcast Kick-off . "Ajax is met hem in gesprek en hij weet wat hij daar kan verdienen. Ajax gaat en kan pas handelen als er een aanvaller weg is. Ze hebben voorlopig nog Forbs en Akpom, dus dat gaat nu niet gebeuren."

"Interessant wordt natuurlijk hoe Ruud van Nistelrooij tegen Wout Weghorst aankijkt", aldus Valentijn Driessen. "Als Ruud van Nistelrooij inderdaad trainer wordt van Burnley dan wordt hij de baas van Weghorst. Vincent Kompany, de voorganger dan van Van Nistelrooij, zag het niet zitten in Weghorst als spits. Ik ben wel benieuwd of Van Nistelrooij Weghorst dan aan zijn contract houdt als hij trainer wordt."

Van Nistelrooij wordt in staat geacht te weten of Weghorst van waarde kan zijn in Engeland. "Hij kan het als geen ander weten wat het is om in Engeland spits te zijn en of Weghorst daar wel of niet past. Hij heeft in Engeland geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Niet bij Burnley en ook niet bij Manchester United", besluit Driessen.

Lees meer:
0 reacties