Mokotjo op proef bij FC Twente: "We gaan kijken hoe fit hij is"

Kamohelo Mokotjo als speler van FC Cincinatti
Kamohelo Mokotjo als speler van FC Cincinatti Foto: © Pro Shots

FC Twente krijgt volgende week een oude bekende op proef. Kamohelo Mokotjo gaat meetrainen met de ploeg van trainer Ron Jans.

De dertigjarige middenvelder zit zonder club en is dus transfervrij op te halen. Mokotjo speelde tussen 2014 en 2017 ook al bij FC Twente. Het jaar ervoor speelde hij bij PEC Zwolle al onder Jans. De Zuid-Afrikaan maakte later de overstap naar Brentford FC en stond voor het laatst onder contract bij FC Cincinatti, waar hij in november zijn contract liet ontbinden.

Mokotjo wordt donderdag medisch gekeurd en gaat volgende week meetrainen. "Misschien valt het honderd procent mee, en misschien ook niet", zegt technisch directeur Jan Streuer in gesprek met TC Tubantia. "We hebben geen haast, omdat hij geen contract heeft. We gaan het rustig bekijken."

FC Twente ziet momenteel al ruim in de controlerende middenvelders met Ramiz Zerrouki, Michal Sadílek en Wout Brama. "Maar we weten niet hoe het met hun verder gaat met het oog op volgend seizoen. Dat is nog afwachten. Mokotjo is een goede speler, en we gaan nu kijken hoe fit hij is", aldus Streuer.

Lees meer:
0 reacties